Effektene som vil gjøre deg målløs

  • Naturlige ingredienser av høyeste kvalitet
  • Perfekt resultat med bare ett lag
  • Forlengede, tykkere og bøyde vipper
  • Unik, vippepleiende sammensetning

 Bli med

Føl deg innbudt til å samarbeide med oss når det gjelder å selge eller promotere produktene våre. Fyll ut skjema og vi kontakter deg.

Bli kjent med Lashcode

Lashcode er et merke designet for kvinner. Vi jobber konstant for å bevare deres anerkjennelse. Vi lager sminke og pleiende produkter så hver og en av oss kan vise frem en look nydeligere enn noen gang, takket være nærende og forskjønnende ingredienser av høyeste kvalitet. Vi har allerede fått tillitten til tusenvis av kvinner over hele verden. Våre produkter har blitt et must blant de meste makeupartistene - fordi Lashcode tilbyr kvaliteten som skiller seg ut.

Bli med oss!

Selger du eller bruker du skjønnehtsprodukter profesjonelt? Driver du en skjønnhetssalong eller -butikk? Hvis du ønsker å utvide tilbudet ditt til å inkludere Lashcode-produkter, svarer vi gjerne på alle spørsmål du måtte ha. Kontakt oss for å høre mer om vilkår for samarbeid. Vi ser frem til å høre fra deg!

Personvernerklæring

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler (også kalt «cookies» på Engelsk) og tredjepartscookies for å bruke eksterne verktøy. I tilfelle brukeren ikke samtykker vil kun nødvendige informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Samtykker du til bruk av alle informasjonskapsler?

Personvernerklæring