Effektene som vil gjøre deg målløs

  • Naturlige ingredienser av høyeste kvalitet
  • Perfekt resultat med bare ett lag
  • Forlengede, tykkere og bøyde vipper
  • Unik, vippepleiende sammensetning

 Bli med

Føl deg innbudt til å samarbeide med oss når det gjelder å selge eller promotere produktene våre. Fyll ut skjema og vi kontakter deg.

Bli kjent med Lashcode

Lashcode er et merke dedikert til kvinner. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre vårt omdømme verden rundt. Vårt serum til vipper og vår maskara garanterer at du kan nyte et vakkert blikk, takket være næringsrike og forskjønnende ingredienser i toppklasse. Vi har allerede fått tillit hos tusenvis av kvinner over hele verden. Produktene våre har blitt essensielle for de beste sminkørene - ettersom Lashcode tilbyr uslåelig kvalitet.

Bli med oss!

Selger du, eller bruker du skjønnhetsprodukter profesjonelt? Er du en profesjonell skjønnhetsekspert, eier av en skjønnhetssalong, eller videreselger av kosmetikk? Selger du produktene dine på ulike plattformer, eller har du ditt egne digitale apotek? Hvis du vil utvide tilbudet ditt med Lashcode produkter, svarer vi gjerne på alle spørsmålene dine. Kontakt vårt Norge-baserte kundesenter for å lære mer om vilkår for samarbeid. Vi ser frem til å høre fra deg. Du kan også velge passende språkversjon for ditt land ved å klikke på flagg-knappen øverst i høyre hjørnet på nettsiden.

Personvernerklæring

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler (også kalt «cookies» på Engelsk) og tredjepartscookies for å bruke eksterne verktøy. I tilfelle brukeren ikke samtykker vil kun nødvendige informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Samtykker du til bruk av alle informasjonskapsler?

Personvernerklæring