Effektene som vil gjøre deg målløs

  • Naturlige ingredienser av høyeste kvalitet
  • Perfekt resultat med bare ett lag
  • Forlengede, tykkere og bøyde vipper
  • Unik, vippepleiende sammensetning

 Kontakt oss

Om Lashcode

Lashcode er et merke dedikert til kvinner. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre vårt omdømme verden rundt. Vårt serum til vipper og vår maskara garanterer at du kan nyte et vakkert blikk, takket være næringsrike og forskjønnende ingredienser i toppklasse. Vi har allerede fått tillit hos tusenvis av kvinner over hele verden. Produktene våre har blitt essensielle for de beste sminkørene - ettersom Lashcode tilbyr uslåelig kvalitet.

Ønsker du å vite mer?

Vi svarer gjerne på alle spørsmålene dine. Før du kontakter oss, ber vi om at du konsulterer FAQ-seksjonen som har liste over ingredienser og bruksanvisning. Dersom du fortsatt ikke har funnet informasjonen du trenger, vennligst kontakt vårt Norge-baserte kundesenter.

Fyll ut skjemaet og vi vil svare på alle spørsmålene dine innen 24 timer. Du kan også velge passende språkversjon for ditt land ved å klikke på flagg-knappen øverst i høyre hjørnet på nettsiden.

DISTRIBUTØR:
Trendmarkt Kaim Sp. k.
Adresse: al. Jana Pawła II 27
00-867 Warszawa, Polska
TAX ID: PL5252901461
KRS: 0001037722
REGON: 521563197
001 0307-222-6053
support@lashcode.no

Personvernerklæring

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler (også kalt «cookies» på Engelsk) og tredjepartscookies for å bruke eksterne verktøy. I tilfelle brukeren ikke samtykker vil kun nødvendige informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Samtykker du til bruk av alle informasjonskapsler?

Personvernerklæring