Effektene som vil gjøre deg målløs

  • Naturlige ingredienser av høyeste kvalitet
  • Perfekt resultat med bare ett lag
  • Forlengede, tykkere og bøyde vipper
  • Unik, vippepleiende sammensetning

 Kontakt oss

Om Lashcode

Lashcode er et merke designet for kvinner. Vi jobber konstant for å bevare deres anerkjennelse. Vi lager sminke og pleiende produkter så hver og en av oss kan vise frem en look nydeligere enn noen gang, takket være nærende og forskjønnende ingredienser av høyeste kvalitet. Vi har allerede fått tillitten til tusenvis av kvinner over hele verden. Våre produkter har blitt et must blant de meste makeupartistene - fordi Lashcode tilbyr kvaliteten som skiller seg ut.

Vil du lære mer?

Vi svarer med glede på alle spørsmål du måtte ha. Før du sender en melding, vennligst se seksjonen med ofte stilte sørsmål, hvor vi har samlet blant annet ingredienselister og bruksinstruksjoner. Hvis du ikke finner informasjonen du leter etter, kontakt oss gjerne. Fyll ut skjemaet så svarer vi så fort som mulig. Svaret vil vanligvis nå deg innen 24 timer.

Fyll ut skjema og vi svarer på alle spørsmålene dine innen 24 timer.

DISTRIBUTØR:
Trendmarkt Limited sp.j.
Adresse: Chmielna 2/31
00-020 Warszawa, Polska
TAX ID: PL5252677408
KRS: 0000637972
REGON: 365469820
001 0307-222-6053
support@lashcode.no

Personvernerklæring

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler (også kalt «cookies» på Engelsk) og tredjepartscookies for å bruke eksterne verktøy. I tilfelle brukeren ikke samtykker vil kun nødvendige informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Samtykker du til bruk av alle informasjonskapsler?

Personvernerklæring