Reparasjon og vekst for vippene

Skjem deg bort med det beste produktet for å styrke vippene, øke volumet og legge til rette for rask vekst med det profesjonelle serumet fra Lashcode.

Bestill nå
lashcode

Reparasjon og vekst for vippene

Volum

Doble vippenes lengde og få fyldigere vipper for økt volum

Pleie

Tilfør næring, reparer og styrk svake og tynne vipper

Applikator

En presis applikator gjør daglig bruk av serumet enkelt

01Virkning

Lengre,
tykkere og fyldigere øyevipper

Lashcode – før

Vippeserumet fra Lashcode gir intens fuktighet, dyp pleie og reparasjon. Serumet gjør hårsekkene sterkere og gjenoppliver vippene, slik at man motvirker tynne vipper og får økt volum. Serumet dekker hver enkelt vippe med et silkemykt, beskyttende lag.

Serumet gjør vippene synlig sterkere, tykkere og lengre – de første synlige resultatene dukker opp etter bare 2 uker. Gi vippene dine det beste og nyt et fantastisk og naturlig resultat!

Lashcode

Lashcode
Eyelash Serum

Bestill nå
Presis Lashcode-applikator

02

Presis
applikator
rask, enkel påføring

Når du skal stelle vippene dine, gjør det riktig. Applikatoren til vippeserumet kombinerer ergonomi med nøyaktig design, som betyr at påføringen av produktet er rask og enkel. Fantastiske vipper på bare noen sekunder? Med Lashcode er det mulig!

Størrelsen på børsten lar deg påføre serumet presist langs hårrøttene, alt med kun ett strøk. Ingen drypping, ingen problemer.

Presis Lashcode-applikator
Innovativ oppskrift på Lashcode

03

Innovativ
oppskrift
Ingredienser av høyeste kvalitet

Oppskriften til vippeserumet fra Lashcode er naturinspirert og støtter seg på de siste oppdagelsene innen moderne teknologi

Naturlige næringsstoffer pleier vippene, sammen med peptider som fokuserer på å fremme vekst og gjenoppliving av vippene. Dette er akkurat det vippene dine trenger! Gi dem den beste pleien.

04

Nøkkelingredienser i Vippeserum Lashcode
Lashcode ingredienser – søya og hveteekstrakt
Lashcode ingredienser – søya og hveteekstrakt

SOYA- OG HVETEEKSTRAKT – sikrer dyp reparasjon. Nærer og definerer tekstur og opprettholder fuktighet. Fremmer hårvekst og motvirker hårtap.

Lashcode ingredienser – baicalein
Lashcode ingredienser – baicalein

BAICALEIN – rotekstrakt fra praktskjoldbærer. Inneholder flavonoider som har en bevist evne til å forsinke aldring og skape et mikroskopisk beskyttende lag på vippenes overflate. Kjent for å være et naturlig UV-filter

Lashcode ingredienser – arginin
Lashcode ingredienser – arginin

ARGININ – naturlig aminosyre som effektivt tilfører fuktighet til vippene. Hjelper transporten av næringsstoffer til hårsekkene. Stimulerer vippevekst og motvirker hårtap.

Lashcode ingredienser – peptider
Lashcode ingredienser – peptider

PEPTIDKOMPLEKS – fremmer syntesen av keratin, som er hovedbestanddelen i vippene og reparerer og regenererer hårene. Øker den naturlige lengden på vippene ved å styrke dem. Gir vippene et fyldigere utseende.

Lashcode
Eyelash Serum

Bestill nå

05

Flotte vipper
med bare tre steg
Enkel påføring

Ta vare på vippene dine som en proff. Nå er det mulig, takket være vår presise applikator og nøye utvalgte ingredienser. Lashcode-oppskriften gir vippenes hårsekker essensielle næringsstoffer.

Påføring steg for steg:
  • Fjern sminke, rens vippene og øyelokkene for smuss
  • Med den tynne, presise applikatoren sprer du en liten mengde serum langs øvre og nedre vippekant
  • Gjenta denne prosessen hver dag ved sengetid

Behandling for lengre vipper har aldri vært enklere! Du er kun tre steg unna å se strålende ut. Fortsett å bruke vippeserum på daglig basis for å pleie vippene med kraften av de beste ingrediensene.

Lashcode Makeup
Lashcode eyelash serum

Ønsker du enda flottere øyevipper?

Prøv Lashcode Mascara

Serumet vårt er første steg på veien til en look som renner over av skjønnhet. Oppgrader looken med Lashcode maskara, som ikke bare støtter den revitaliserende kraften til serumet, men også gjør effektene synligere. Maskaraen forsterker lengden, tykkelsen og fargen på vippene med bare ett strøk.

Gå for den perfekte matchen, designet spesielt for å pleie og definere øyevippene!

Lær mer

Lashcode mascara

06

FAQ Det du
trenger å vite
Lascode Serum Packshot
Hva er Lashcode-serumet laget av?
INCI:
Aqua, Myristoyl Pentapeptide-17, Myristoyl Hexapeptide-16, Propanediol, Arginine, Lactic Acid, Glycine Soja Germ Extract, Triticum Vulgare Germ Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Sodium Benzoate, Gluconolactone, Calcium Gluconate, Sodium Chloride, Alcohol, Sodium Hydroxymethylglycinate, Ethyl Tafluprostamide, Citric Acid, Triethanolamine.
Hva er holdbarheten på vippeserum Lashcode?
Lashcode øyevippeserum bevarer egenskapene sine i to år etter produksjonsdato. Etter åpning kan du bruke serumet i opptil 12 måneder.
Hva slags applikator følger med Lashcode-serumet?
Tuben med Lashcode-serum kommer med en liten, presis applikator. Størrelsen og formen lar deg påføre serumet akkurat der det skal være, og det er enkelt og trygt å bruke den rundt øynene. Tuppen gjør det enkelt å påføre den lille mengden serum du trenger for at produktet skal virke effektivt.
Hva er fordelene ved å bruke Lashcode jevnlig?
Lashcode tar vare på vippene allerede fra første bruk. Ingrediensene trenger ned i huden for å nå hårsekkene og virker deretter fra innsiden. Serumet oppfordrer vippene til å bli lange, tykke og mørke. Ved å danne et beskyttende lag rundt hver vippe, motvirker Lashcode skjørhet, hårtap og skader på hårstråene. Etter et par påføringer er vippene synlig tykkere, lengre og sterkere. Serumet forbedrer vippenes motstandsdyktighet og gjør dem klare for daglig sminkepåføring med Lashcode maskara.
Vil Lashcode vippeserum gi raskere resultater dersom jeg bruker det oftere?
Nei, det vil det ikke. Lashcode-serumet skal brukes slik instruksjonene beskriver. Det betyr at det skal påføres én gang om dagen på rene, tørre øyelokk, og rett ved hårrøttene. Å bruke serumet oftere vil ikke fremskynde effektene.
Personvernerklæring

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler (også kalt «cookies» på Engelsk) og tredjepartscookies for å bruke eksterne verktøy. I tilfelle brukeren ikke samtykker vil kun nødvendige informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Samtykker du til bruk av alle informasjonskapsler?

Personvernerklæring