Øyevippepleie og sminke

Oppdag en bedre innfallsvinkel til sminke. Påfør maskara og plei vippene dine samtidig, med ultrasvarte, langvarige Lashcode!

Bestill nå
lashcode

Øyevippepleie og sminke

Volum

Plettfri sminke, vippeforlengelse, volum og separasjon

Pleie

Vippepleiende og forskjønnende, takket være de kraftige naturlige næringsstoffene

Stav

Ergonomisk, superpresis børste

01Virkning

Fyldig vippevolum
Forlengelse og buing

Lashcode – før

Lashcode maskara gir en plettfri look. Den separerer vippene presist og dekker hver vippe i dypt svart pigment i opptil 24 timer uten å klumpe seg eller renne.

Den forlenger og styrker volumet på alle vippene med ett enkelt strøk med børsten. Lashcode forbedrer formen, definerer vippene og vi garanterer maksimal forlengelse. Nyt virkningen av å ha en million vipper og få et forførende utseende!

Lashcode Mascara - Packshot

Lashcode
Mascara

Bestill nå
Presis Lashcode-stav

02

Presis
Lashcode-stav
rask og enkel påføring

Lashcode kommer med en nøye designet ergonomisk børste som har en perfekt form og størrelse. Den når hver vippe og tilpasser seg strukturen på disse, slik at selv hver minste hjørnet av vippen blir dekket i dyp svarthet. Virkningen? Flere vipper blir synlige.

Lashcode presenterer en ny måte å se øyesminke på. Hårene på børsten er plassert slik at de enkelt separerer vippene og øker volumet uten å lage klumper. Du vil bli sjokkert av skjønnhetspotensialet til vippene dine, og bli sjokket av denne maskaraen.

Presis Lashcode-stav
Innovativ Lashcode-oppskrift

03

Innovativ
oppskrift
Ingredienser av toppkvalitet

Den unike oppskriften på Lashcode maskara inneholder ikke bare ultrasvart pigment og ingredienser av beste kvalitet for å gi deg plettfri sminke – den er også beriket med naturlig pleiende stoffer som gjør vippene sunnere.

Lashcode støtter reparasjon og rekonstruksjon av vippene så de kan gro seg sunne og sterke, slik at du får en fantastisk look hver dag. Øyevipper vakrere enn noen gang før? Kun med Lashcode!

04

Nøkkelingredienser i Lashcode maskara
Sammensetning Lashcode – soyaspireekstrakt
Sammensetning Lashcode – soyaspireekstrakt

SOYASPIREEKSTRAKT – stimulerer vippevekst, forhindrer aldring og overdrevent vippetap, styrker ved basen.

Sammensetning Lashcode – hvetekimekstrakt
Sammensetning Lashcode – hvetekimekstrakt

HVETEKIMEKSTRAKT – gir svært regenererende virkning. Den gir næring, glatter ut og gir hver vippe mykhet og elastisitet. Den holder også fuktighetsnivået ved like.

Sammensetning Lashcode – baicalein
Sammensetning Lashcode – baicalein

BAICALEIN – skullcaprotekstrakt. Inneholder flavonoider som forsinker aldringsprosessene og skaper et mikroskopisk, beskyttende skjold rundt hver vippe. Naturlig UV-filter.

Sammensetning Lashcode – pantenol
Sammensetning Lashcode – pantenol

PANTENOL – Bedre kjent som pro-vitamin B5. Den gir vippene elastisitet, og etterlater dem glansfulle og glatte. Den forbedrer også vippenes tilstand på grunn av at den styrker lipidbarrieren.

Sammensetning Lashcode – vitamin E
Sammensetning Lashcode – vitamin E

VITAMIN E – også kjent som ‘ungdomsvitaminet.’ Den stimulerer prosessene som finner sted i hver vippecelle og er byggesteiner i hårskaftet. En kraftig antioksidant som beskytter vippenes hårsekker.

Sammensetning Lashcode – arginin
Sammensetning Lashcode – arginin

ARGININ – naturlig aminosyre som effektivt gir fuktighet til vippene. Den hjelper næringsstoffene å trenge inn i vippenes follikler. Den stimulerer vippevekst og forhindrer vippetap.

Lashcode
Mascara

Bestill nå

05

Din personlige
makeup-artist
Praktisk sminke

Lag øyensminke som en proff takket være den utrolige og presise kosten som dekker hver av vippene dine med fløyelssvart.

Tips:
  • Gjør mest mulig ut av den perfekt utformede kosten og dekk de lengste vippene ved hjelp av den bredeste midtdelen av applikatoren.
  • Bruk den smale tuppen på kosten for å forbedre selv de korteste vippene og intensiver flervippe-effekten ved å gjøre vippekanten perfekt tykk.
  • Ved å holde kosten horisontalt og bevege den fra side til side dekker du de nedre vippene. Du blir overrasket over hvor mange vipper du har!

Sminke har aldri vært så praktisk og sett så intens ut! Lashcode-kosten gir enestående ytelse: ikke mer flekker eller klumpete vipper!

Lashcode Makeup
Lashcode eyelash serum

Ønsker du deg enda vakrere vipper?

Prøv Lashcode Eyelash Serum

Maskara er bare en av ingrediensene i oppskriften på nydelige vipper. Prøv Lashcode øyevippeserum, som gir ekstra næringsstoffer til vippehårsekken, slik at vippene dine blir lengre, tykkere og får mer volum.

Få den beste duoen av vippepleie og sminke!

Lær mer

Lashcode eyelash serum

06

FAQ Det du
trenger å vite
Lascode
Hva er Laschode maskara laget av?
INCI:
Aqua, Synthetic Beeswax, Paraffin, CI77499, Acacia Senegal Gum, Stearic Acid, Triethanolamine, Palmitic Acid, VP/Eicosene Copolymer/VP/Eicosene Copolymer, Polybutene, Copernicia Cerifera Cera, Glyceryl Stearate, Butylene Glycol, Oryza Sativa Cera, Panthenol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Hydroxyethylcellulose, Tocopheryl Acetate, Propanediol, Arginine, Lactic Acid, Glycine Soja Germ Extract, Triticum Vulgare Germ Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Sodium Benzoate, Gluconolactone, Calcium Gluconate.
Hva er holdbarheten til Lashcode maskara?
Alle maskaraer har utløpsdato 6 måneder etter åpning. Etter denne perioden kan maskaraen endre egenskaper og konsistens. Lashcode maskara bevarer egenskapene sine opptil 6 måneder som andre maskaraer.
Hva slags børste følger med Lashcode maskara?
Lashcode maskara kommer med en unik silikonbørste som er enkel å rengjøre. Hårene på børsten holder formen, også etter å ha blitt rengjort noen ganger. Størrelsen på børsten gjør påføring enkelt, og den tynne tuppen lar deg nå selv de tynneste og korteste vippene. Plasseringen av hårene på børsten gir perfekt separasjon av vippene, og tilfører volum og lengde i hvert strøk. De spesielle forsenkningene langs børsten samler opp overflødig maskara for å motvirke klumper. Lashcode-børsten oppfyller alle krav til en perfekt maskarastav – den er enkel å bruke og gir perfekt, klumpfri øyesminke hver gang.
Hvilken virkning kan jeg få med Lashcode maskara?
Bare ett lag av Lashcode gir effekten av vippeforlengelse og at de fordobler seg. Vippekanten forbedres og vippene separeres perfekt. Maskaraens pudderaktige konsistens får ikke vippene til å klumpe seg, og høykvalitetspigmentene gjør vippene beksvarte. Videre får vippene volum, intens farge og er bøyd takket være den presise kosten som griper hver vippe. Lashcode bringer frem effekten av naturlige, lange og tykke vipper.
Er Lashcode maskara vannfast?
Nei, det er den ikke. Lashcode maskara er ikke vannfast, og den må heller ikke fjernes ved hjelp av en sterk og inntrengende sminkefjerningskrem. Men når den er påført vippene forblir maskaraen uforandret i 24 timer uten klumper, flekker eller å flasse av.
Personvernerklæring

Nettsiden vår benytter informasjonskapsler (også kalt «cookies» på Engelsk) og tredjepartscookies for å bruke eksterne verktøy. I tilfelle brukeren ikke samtykker vil kun nødvendige informasjonskapsler benyttes. Du kan endre innstillingene i nettleseren din når som helst. Samtykker du til bruk av alle informasjonskapsler?

Personvernerklæring